Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

0346 822291

De Kock Dak & Loodgieterswerken Maarssen 

Voor al uw dakdekkers- en loodgieterswerken 

Dakbedekking, lood, koper, zink, badkamer, cv ketel, verwarming, leidingwerk, lekkage dakgoot, lekkage dak, renovatie monumentale panden

Over ons | De Kock Dak & Loodgieterswerken Maarssen

U bent hier op de website van De Kock Dak & Loodgieterswerken Maarssen en u kunt hier van alles over ons als bedrijf vinden maar...... dit ben ik.

Flanny de Kock, 49 jaar, getrouwd, een zoon van 19 jaar en een geweldige Berner Sennen. Ik zit nu al bijna 30 jaar in het loodgietersvak en ik moet zeggen, het verveelt me niet.

Sinds november 2013 ben ik mijn eigen loodgietersbedrijf begonnen. Voorheen heb ik altijd in loondienst gewerkt. Dit is uit noodzaak geboren maar nu denk ik: “had ik dat maar eerder gedaan!” Ik zou niet anders meer willen.

Het contact wat ik opbouw met mijn klanten vind ik boeiend. Het begint al bij het eerste telefoongesprek waarop (als het goed is) een afspraak volgt.

Samen de mogelijkheden bespreken, de ideeën van de klant en je eigen expertise combineren. Het zo goed mogelijk adviseren en dan met een offerte op maat komen waarover we beiden tevreden kunnen zijn. 

Wanneer je dan een eindresultaat bereikt welke voldoet aan alle wensen, dan kan ik niets anders dan voldaan zijn.

Dat is ook de reden waarom ik een aparte pagina heb gewijd aan de dagelijkse update van een recent project zodat u mee kunt kijken hoe we uiteindelijk naar een eindresultaat toe werken. De weg er naar toe is het spannends.

Van niets een droombadkamer maken. Van een versleten dakbedekking naar een prachtig mooi afgewerkt dak. Of de dakbedekking van zink of bitumen is, dat is om het even.

Ik vind dat je ieder dak met liefde en detail moet afwerken. Niet zomaar een dak, maar een dak waar aan af te zien is dat het door een vakman met oog voor detail is afgewerkt.

En eerlijk is eerlijk, dan ben ik trots, dat geeft me enorme voldoening.

Ik heb een enorme passie voor het lood-, koper- en zinkwerk. Waarom?

Ten eerste is het ambachtelijk werk en dat is waar het in ons vak om gaat. Vaak werk je aan historische gebouwen of huizen die onder monumentenzorg vallen. De identiteit van deze gebouwen behoren behouden te blijven en het is een grote verantwoordelijkheid om aan dit te voldoen.

Het werken met het materiaal, het maken van kralen, het felsen. Zink is bijvoorbeeld glanzend wanneer je het net gemonteerd hebt maar onderhevig aan weersinvloeden krijgt het een prachtige authentieke uitstraling. 

Ditzelfde geldt voor lood en koper. Een oud gebouw vertelt een verhaal. Ik mag helpen de geschiedenis zo goed mogelijk te vertellen.

Het monteren van dakbedekking met Non Ferro materialen (lood, koper, zink) vraagt om absoluut vakmanschap.

Ik vind het fascinerend om te zien dat de principes en technieken van ons vak door de eeuwen heen eigenlijk niet veranderd zijn. Natuurlijk werken we met betere materialen en modernere gereedschappen, maar ‘het ambacht’ is in essentie nog steeds hetzelfde.

Maar waar staat De Kock Dak & Loodgieterswerken Maarssen verder voor?

De Kock Dak & Loodgieterswerken Maarssen is een loodgietersbedrijf, dat u graag van dienst wil zijn bij alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Wij zijn een allround loodgietersbedrijf en gevestigd in Maarssen. 

Wij werken voor zowel particuliere klanten in Maarssen en omstreken als bedrijven. Ook werken wij samen met (bouw) bedrijven die wij voor u met een goede staat van dienst kunnen aanreiken. 

Verder werken wij met gecertificeerde materialen en geven dan ook garantie op al onze werkzaamheden.

De Kock Dak & Loodgieterswerken Maarssen is werkzaam in zowel renovatie-projecten, onderhoud, als nieuwbouw.

Op deze site willen wij u een impressie geven van de diversiteit aan projecten en werkzaamheden waar u ons als loodgietersbedrijf voor kunt inzetten. 

Ik nodig u uit om op uw gemak even onze website door te nemen en mocht u dan nog vragen hebben, schroomt u niet om contact met mij op te nemen!

Ook zijn wij benieuwd naar uw mening over onze site. Laat u gerust een bericht achter in ons gastenboek en houdt u vooral onze site in de gaten voor het laatste nieuws.

Wij horen graag van u!

HOME

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag om meer informatie.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.