Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

0346 822291

De Kock Dak & Loodgieterswerken Maarssen 

Voor al uw dakdekkers- en loodgieterswerken 

Dakbedekking, lood, koper, zink, badkamer, cv ketel, verwarming, leidingwerk, lekkage dakgoot, lekkage dak, renovatie monumentale panden

Reacties van klanten | De Kock Dak & Loodgieterswerken Maarssen

Flanny heeft een deel van mijn dak vervangen. Supersnel, super netjes, super service. Een absolute aanrader.

Gritty ter Steege - 01/05/2016

Hele goede ervaring met Flanny de Kock. Uiteindelijk hebben de vogels onder onze dakpannen en in onze dakgoot het afgelegd tegen de aanhoudende en inventieve werkzaamheden! Het heeft Flanny veel extra werk gekost want de beestjes waren hardnekkig, maar uiteindelijk heeft hij het zonder extra kosten in rekening te brengen toch prachtig voor elkaar gekregen! En helemaal goed vinden wij de telefonische navraag die hij steeds weer deed over onze bevindingen! Dit bedrijf is een aanrader!

Jan van Roekel - 12/05/2016

De heer de Kock is een vakman die overal zorgvuldig over nadenkt en goed zijn plan de campagne communiceert. Hij komt zijn beloften goed na, is altijd opgewekt, en geeft van ganser harte. Een waar plezier om mee te werken.

       Lisinka Ulatowska - 27/04/2016

Recent een aanpassing aan de badkamer (douche en vloer) laten doen. Uitvoering, vakwerk! De Kock heeft een uitgebreid netwerk van vakmensen waar hij een beroep op kan doen. Dit staat garant voor een goede uitvoering van grotere klussen. Wat daarnaast opvalt is de meer dan goede back office - uitgebreide offerte, elektronisch tekenen van de offerte, afhandeling mailverkeer, van dit bedrijf. En last but not least, Flanny de Kock heeft meestal een stralend humeur :).

J. (Co) van Hanegem - 30/10/2015

Als je een klus op een klus website zet krijg je een scala van reacties èn prijzen. Het is dan moeilijk om te kiezen. Toen Flanny (als enige) langs kwam en de tijd nam zette ik mij schrap voor de prijs. Maar die viel ontzettend mee. Niet de goedkoopste, maar zeker niet de duurste. Niet alleen de prijs was goed, maar ook de kwaliteit èn de communicatie. Het resultaat was dusdanig dat er direct een vervolgopdracht kwam, ook voor mijn buurman. Flanny en Anita, jullie hebben een prima bedrijfje. Het is prettig om zaken met jullie te doen.

- Dick

Ik had lekkage bij het dak van de uitbouw en heb contact opgenomen met Flanny. Hij heeft dit snel, adequaat en vakkundig verholpen. Ondanks zijn drukke agenda aan het eind van het jaar, heeft hij toch nog tijd vrij kunnen maken, omdat hij de ernst van de lekkage al had gezien. Flanny is heel duidelijk en rustig in zijn uitleg. Hij weet waar hij het over heeft en is zeer service gericht. Op naar het volgende project Flanny en ik wil wel foto's zien :-)) "

- Max Latupeirissa

Wij hadden lekkage vanaf de zolder en hebben dit door een ander loodgietersbedrijf laten dichten. Er moest echter een omleiding aangelegd worden en dat duurde en dat duurde maar. Toevallig in contact gekomen met Flanny en hem gevraagd of hij iets voor ons kon betekenen. Aangezien ik hoogzwanger ben, heeft hij alles op alles gezet om de klus snel te klaren. Hij denkt mee, werkt netjes, is vriendelijk, behulpzaam en gezellig. Een echte harde werker waar service nog voorop staat! Ik ben Flanny heel erg dankbaar dat hij zoveel moeite heeft gedaan om me in de laatste weken van mijn zwangerschap met dit probleem te helpen. Bij een volgend probleem bellen we zonder enkele twijfel Flanny weer en bij wie het maar wil weten, zullen we het verkondigen: Flanny is de man voor al je loodgieterswerk!! Dankjewel, Flanny!

- Jeske Staats

Wij, ik en mijn vrouw, hadden een probleem met onze waterleidingen en hadden hierover al met een paar andere loodgieters contact gehad en nadat zij wat werkzaamheden hadden uitgevoerd was het probleem niet opgelost. Heeft aardig wat geld gekost. Toevallig kwamen wij in contact met Flanny. We Hebben hem het probleem voorgelegd, hij kwam kijken en wist de oplossing. Hij voerde zeer vakkundig en volgens afspraak de door hem opgegeven werkzaamheden uit om het probleem op te lossen. Toen hij klaar was was het probleem daadwerkelijk opgelost. Omdat wij zo tevreden waarom om zijn vakkennis mocht hij ook onze dakgoten vernieuwen. Deze dik 35 jaar oude daggoten begonnen op de lasnaden te lekken. Wij zijn blij dat we het hem hebben laten uitvoeren, want je ziet direkt dat Flanny een zeer goede vakman is. Als we weer een klus hebben op zijn terrein dan zullen wij onmiddellijk met hem contact zoeken om het uit te laten voeren. Want wij willen alleen maar met goede vakmensen samen werken.

- Rob Vet

Diverse werkzaamheden zeer degelijk uitgevoerd. Misschien niet goedkoop, maar dan heb je ook waar voor je geld. Ik zal ,zo nodig, weer gebruik van zijn diensten maken. Groet, Eddy.

- Eddy Poelman

Ik ken Flanny al vele jaren als een uiterst bekwaam vakman en zeer prettig mens. Scherpe offertes, zeer betrouwbaar en hij heeft humor, beste combi mijns inziens!

- Sasja van Deenen

Wij hebben de primeur. Een loodgieter uit Maarssen die een dak van de garage,carpoort en keuken bedekt in Assen. Als je voor kwaliteit gaat, kom je automatisch bij Flanny uit. Ten opzichte van de "zaterdag klusser" heb je er nu garantie bij. Niet dat ik dit verwacht, maar prettig dat je daar op terug kunt vallen. Ik heb er geen verstand van, maar zie gelukkig wel dat het vakkundig is geplaatst en de rand erg mooi afgewerkt met een kraal, waardoor het water niet op de muur druppelt maar net ervoor. Dit heb ik bij ons in de buurt nog niet gezien. Dus ook al woon je in het Noorden en je wilt dit ook, dan adviseren wij Flanny van harte aan. Je krijgt vooraf een duidelijke offerte, het werk wordt met veel plezier gedaan en wij zijn erg tevreden.

- Simon Scholing

De Kock Dak & Loodgieters heeft echt kwaliteitswerk afgeleverd. Flanny heeft onze afdakje bij de voordeur voorzien van zinkwerk. Nooit meer last van een lekkend dakje, TOP!!! Naast goed en netjes werken, ook nog eens een vrolijke, enthousiaste harde werker. We weten vanaf nu bij wie we moeten zijn. Flanny, bedankt!!!

- Marcel Pattipeilohy

Bro ik ben super trots op jou!👍 Heel veel succes! Je bent een harde werker en samen met glimlach zal je de klanten tevredenheid en goed resultaat leveren! Grtz Di & family

- Diana Nuruwe-de Kock

Heey Flanny, Ik wens je veel succes met je bedrijf. Groetjes van een oudcollega waar je vandaag weer eens mee hebt gewerkt. Ik vond het fijn omdat je ook leuk bent in de omgang met collega`s. Je staat achter je werk. Groet Peter alias tio teer

- Peter van der Scheer

Hoi Flanny gaat zeker een succes worden. Omdat ik weet dat je 200% voor je werk staat en altijd kwaliteit levert. P.S je bent gespot in New Zealand.

- Ruud de Groot

Van een goede vriend ver weg Flanny eindelijk is het zover een stap in de goeide richting ik wens je heel veel succes met je bedrijf groet lange

 - andre newzealand

Nou, ik was 1 van de eerste klanten, nieuwe dakgoten in Boomstede, maar dat is perfect gedaan door deze zinkmeester. Kan deze firma van harte aanbevelen! Een zeer tevreden klant.

- Marja van der Gaag

Hey oud collega ik moet wel wat neerzetten ik wens je heel veel succes met je nieuwe bedrijf! Enne ik waai gauw nog ff aan. Gr Dirk

- Dirk van der Voort

jouw kennende word het een groot succes knuf xx

- Maatje, Wim

flanny heel veel succes

- Arjan van Klooster

Flanny!!!!! Ziet er TOP uit man! Heel veel succes en natuurlijk weet ik je te vinden!

- Kees Boers

Uw reactie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank u wel voor uw bericht!