Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

0346 822291

De Kock Dak & Loodgieterswerken Maarssen 

Voor al uw dakdekkers- en loodgieterswerken 

Dakbedekking, lood, koper, zink, badkamer, cv ketel, verwarming, leidingwerk, lekkage dakgoot, lekkage dak, renovatie monumentale panden

zinken dakgoot/zinken regenpijp | De Kock Dak & Loodgieterswerken

Is uw zinken dakgoot/zinken regenpijp aan vervanging toe?

Dakgoten en hemelwaterafvoersystemen zijn niet alleen functioneel maar ze bepalen ook in belangrijke mate het aanzien van uw woning. Een zinken dakgoot/regenpijp geeft in zeker mate een luxere uitstraling aan uw gevel.

De Kock Dak & Loodgieterswerken Maarssen levert en monteert niet alleen standaard mast- en bakgoten, maar ook op maat gemaakte goten van zink-, koper-, of lood.

Zink is een erg duurzaam materiaal voor dakgoten. 

Het vervaardigen van een zinken dakgoot is arbeidsintensief maar daar staat tegenover dat de kwaliteit en levensduur het vaak aantrekkelijk maakt om zink toe te passen. De levensduur van een zinken dakgoot is ongeveer 30 jaar. 

Voor voorbeelden van dakbedekking lood/koper/zink neemt u eens een kijkje in onze GALLERY.

HOME

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag om meer informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible